Doktora Sorun Sizi Dinliyoruz

İLAÇ ve MEDİKAL MALZEME KAMPANYASI

2010 – 2013 yılları arasında başlattığımız “ İlaçlar Çöpe Gitmesin “ kampanyası ile evlerde artık kullanılmayan medikal malzemeler ve tarihi geçmemiş ilaçları bağışçılardan alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. İlçemiz de ki muhtarlıkları, kültür merkezlerimizi ve gönüllü merkezlerimizi vatandaşlarımızın ellerindeki ilaçlar ve de medikal malzemeleri ulaştırma noktaları olarak düzenledik. Proje boyunca İstanbul Eczacılar Odası ve de Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri ile de konuya ilişkin seminerler ve bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Kadıköy de ki vatandaşlarımız bilinçlendirildi. Şuanda belediyemiz de ve dış birimlerimiz deki ilaç toplama kumbaraları vatandaşlarımızın hizmetindedir.

Geri Dön