Doktora Sorun Sizi Dinliyoruz

KADIKÖY İLÇE SINIRLARI DIŞINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ

Belediyemizin yaptığı protokol kapsamında 2007 yılında Muş ‘ un Pervari ilçesi Pervari İlköğretim Okulun dan gelen ilköğretim öğrencilerimiz belediyemizce misafir edildi. Ağız Diş Sağlığı Merkezimiz de gerekli görülen ağız diş sağlığı tedavileri gerçekleştirildi , koruyucu hekimlik uygulamaları yapıldı ve ağız sağlığı ve hijyeni konusunda eğitime tabi tutuldular.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3.dönem Eğitimcinin Eğitimi Grup üyeleri ile birlikte Çekmeköy ilçemizde “ Sağlıklı Dişler – Mutlu Gülüşler “ sloganı ile başlattığımız, Engelli Vatandaşlarımıza yönelik diş sağlığı muayene programı uygulandı. Çalışmanın sonunda tespit edilen ağız ve diş sağlığı problemleri çözüldü ve gerekli tedaviler uygulandı. Tedavi uygulamaları pedodonti kliniği yanı sıra Diş Ameliyathane Ünitesinde genel anestezi altında da yapıldı. Proje kapsamında ki engelli vatandaşlarımızın ebeveyn ve bakıcılarına ağız sağlığı ve hijyeni eğitimleri verildi. Sağlıklı Dişler – Mutlu Gülüşler projemiz Cumhuriyet Halk Partisi tarafından o dönemde ki projeler arasında birinci seçilerek kurumumuza ve yöneticilerimize plaket verildi.

Sosyal Hizmetler Sevgi Evleri Kapsamında bulunan Beykoz da ki kimsesiz çocuklar yurdunda bulunan çocuklarımıza ağız diş sağlığı tarama ve tedavisi,koruyucu hekimlik uygulamaları yapıldı , ağız hijyeni,sağlıklı beslenme ve genel vücut sağlığı eğitimleri de verilerek çocuklarımız ve yuva öğretmenleri bilinçlendirildi.

Özel Talepler çerçevesinde 2012 yılında Maltepe Halit Armay Anaokulu ve Kartal Belediyesi Çocuk Yuvalarına Ağız Diş Sağlığı ve Genel Vücut Sağlığı konularında eğitimler düzenlendi.

2012 yılında Deniz Temiz Derneği / TURMEPA ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında düzenlediğimiz seminerlerde katılımcılara temiz deniz ve temiz çevre bilincini yerleştirmeye çalıştık. Kliniğimizin içerisinde yer alan eğitim salonumuzda TURMEPA derneğinin eğitimcileri tarafından hizmetimizden faydalanan ilkokul öğrencilerine bilinçlendirme seminerleri verildi.

Geri Dön